Ízléstár

Ízléstár

Életmód

2022-es pénzhoroszkóp: ezek a csillagjegyek gazdagabbá válnak ebben az évben – Vajon te köztük vagy?

Vajon kik a szerencsések.

A cikket készítette: Melinda – Dahut Asztrológia

A következő év során elég kiemelkedő szerepet kaphat a kérdés, hogy erőforrásainkat megosszuk-e másokkal vagy sem. A Holdcsomópontok Január közepén a Bika/Skorpió tengelyre esnek; a Bika az asztrológián belül a pénzügyeket uralja, a biztonságot, az anyagiakat, illetve azt, ahogy előteremtjük a vagyonunkat és ahogy megalapozzuk a biztonságot magunk körül.

Az Uránusz és a Holdcsomópontok hatását leginkább júliusban fogjuk megérezni pénzügyi szempontból. Fontos, hogy végiggondoljuk, mibe fektetünk bele, és a kiadásainkat is nagyobb figyelemmel kellene követni ebben az évben. Az Uránusz (technológia) is a Bika (fizetőeszköz) jelében halad az éves Nap körüli pályáján, már 2019 óta. Azóta láthatjuk, hogy milyen magasságokba ért a bitcoin és a kriptovaluta. Ehhez kötődően 2022-ben nagyon sok változást tapasztalhatunk még a pénzügyek és a technológia terén, így a bitcoin és kriptovaluta világában, valamint az internetes alkalmazások esetében is. Mindez a szemünk láttára zajlik le.

Ha negatív oldalról is megnézzük a következő évet pénzügyileg, akkor tömeges elbocsátások is előfordulhatnak a nagyobb vállalkozásoknál. Ebből egyébként az sül ki, hogy egyre többen kezdenek egyéni vállalkozás megvalósításába. Szerencsére azért 2022 rengeteg lehetőséget tartogat azok számára, akik próbálnak megtakarítani vagy valamit felhalmozni. Ne feledd: amit 2020-ban elkezdtünk, most bőségesen hozhatja számunkra a gyümölcsét. A Jupiter lehetőséget ad mindannyiunknak, hogy megszerezzük magunknak azt, amire szükségünk van.

És most pedig következzen a 2022-es pénzhoroszkóp, lebontva az egyes csillagjegyekre!