Ízléstár

Ízléstár

Életmód

3 csillagjegy, akikre nagy fordulat vár november utolsó hetében

Vajon te is köztük vagy?

A ránk köszöntő hideg és fagyos szelek ellenére lesz ok az örömre is bizonyos csillagjegyeknek.

Zárjuk a novembert, s miközben egyre zordabb az időjárás, és csontig hatoló szelek járnak az ország számos területén, a tél beköszönte nem csak hideg dolgokkal ajándékoz meg minket. A Nyilas időszakába lépve általánosságban minden csillagjegy érezhet majd némi megkönnyebbülést, kis kiengedést a prés alól, lesz idő a pihenésre és a befelé fordulásra.

A Szaturnusz és Merkúr munkájának köszönhetően a Ki vagyok és merre tartok? kérdésre keressük leginkább a választ, és a szerencsésebbek rá is találnak a megoldásokra. Decemberben majd, míg át nem lépünk a Bak csillagjegybe, érdemes mindenkinek önmagára koncentrálnia és a személyes céljai beteljesítésén dolgoznia, mert ehhez az univerzum jó energiákat biztosít. Pár jegynek pedig különösen.

Nyilas

A konkrét csillagjegy és a Nyilas érintettségűek mind sok pozitív előrehaladásra számíthatnak, extra energiákra és segítő szándékra. December első napjaiban még a szerelem is rátalálhat azokra a Nyilasokra, akiket eddig nagyon elkerült Cupido. Fontos, hogy a Nyilas tartsa meg november végi lelkesedését és azzal meneteljen végig az éven.

Ikrek

A mindig pörgő, pezsgő személyiségek az év végén engedjék meg magunknak a lazítást. November utolsó hetében már megláthatják azokat a jövőbe mutató lehetőségeket, amelyek a jövő évben nagy kapukat tárnak ki előttük. Fókuszálás szükséges, ne aprózódjon fel most az Ikrek figyelme, és akkor garantáltan nagy előrelépés éri őket.

Kos

A lobbanékony jegy képviselői fontos döntéseket is meghozhatnak a következő időszakban. Ne alkudjanak meg, álljanak ki magukért, és akkor meglesz a Kosokat megillető elismerés. Akár még egy új karrier lehetőségével is gazdagodhatnak, a szerződés pedig már ott van a nyomtatóban.