Sajttal töltött rántott hús sütőben készítve, mennyei finomság, az olvadozó sajtnak nem lehet nemet mondani
Próbáljátok ki.
Finom és gyorsan elkészíthető husi. A kétféle sajt íze egyszerűen csodálatos! Puha husi, krémes töltelék, ennél jobbat el sem lehet képzelni.
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 10 dkg gorgonzola
- 5 dkg parmezán
- só, bors
A panírhoz:
- 2 evőkanál liszt
- 2 tojás
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
Elkészítése:
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.