Ízléstár

Ízléstár

Gasztro

Kakaós mézes zserbó, ha szereted a különlegesen finom sütiket, ezt érdemes megkóstolnod

Majdnem jobb mint az eredeti.

A zserbót mindenki szereti, de ezt a különleges verziót is érdemes kipróbálni, ha szereted a finom süteményeket. Ha egy igazán csábító sütire vágysz, ezt próbáld ki.

HOZZÁVALÓK

  • a lapokhoz:
  • 60 dkg finomliszt
  • 20 dkg porcukor
  • 4 ek olvasztott méz
  • 2 db tojás
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 10 dkg vaj
  • 2 ek cukrozatlan kakaópor
  • 1 dl tej
  • A krémhez
  • 2 cs vanília puding
  • 6 dl tej
  • 3 ek cukor
  • 15 dkg ráma margarin
  • 3 ek porcukor

ELKÉSZÍTÉS

Összegyúrjuk majd 4 lapot sütünk a tepsi hátulján 23 x 26  Nem pihentettem. Légkeverésen 200°C-on kb 5 perc

A krémhez 2 cs vanília puding 6 dl tej 3 ek cukor Ezt megfőzni langyosra hűteni,majd  15 dkg ráma margarin, 3 ek porcukor Habosra keverni Majd hozzá a langyos puding Megtöltjük a lapokat és 1 éjszakát pihen. Tetszés szerint díszíthetjük is

Henrietta Németh-Szőke‎ receptje

Nagy Zsuzsanna:Tegnap meg sütöttem nagyon finom. Köszi a receptet.

Mit süssünk? Süssünk házi sütit együtt »»»