Ízléstár

Ízléstár

Gasztro

Az én lángosom így lesz igazán puha. Ha kettéhajtod sem reped szét

Így lesz igazán roppanós, de belül puha…

Lángos 
Imádjuk. Sokszor csinálok, nem szeretek sokat lenni a konyhában mindig. .

Az én lángosom rettentően puha. Ha kettéhajtod sem reped meg. Ha szereted az egyszerű finomságokat, érdemes elkészítened. Nálunk nem lehet annyit sütni belőle, hogy a család beteljen vele.

Recept

  • 60 dkg liszt
  • 3 dkg élesztő( pici cukor)
  • 2 dl tej
  • víz( kb.2 dl )
  • 2-3 ev. olaj

Mi nem szeretjük ropisan, tudom sokan úgy szeretik.
1 óra kelesztés + miután kis halmokat készítek olajos tálcára, újra kelesztem még 15 percig.

Adrienn Baracsi konyhájából!