Ízléstár

Ízléstár

Gasztro

A virslit betekertem bolti leveles tésztába, megkentem tojással, megsütöttem és már szervíroztam is

Egyszerű és nagyon finom.

Egyszerű sós falatkák, mikor gyorsan szeretnél valami finomat készíteni ez a recept jól jön. Remek ötlet ha a család megéhezik, de nincs időd órákig a konyhában lenni. Szilveszterre is jó választás, ahogy bármilyen családi összejövetelre is el lehet készíteni. Készülhet akár füstölt, vagy sajtos virsliből is, ha a család azt jobban szereti.

A videóban megtekintheted, hogyan készül ez a finomság. A feliratokat is kapcsold be!

Hozzávalók:

  • virsli,
  • leveles tészta,
  • tojás a kenéshez.

Elkészítés:

A virslit tetszőleges méretű darabokra vágjuk. A leveles tésztát felszeleteljük, a virsliket belecsomagoljuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és tojással megkenjük. 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg aranybarnák lesznek.

Rita Pásztor