Tepsis tarja, mióta így készítem, nem lesz száraz, finom omlós a végeredmény!
Próbáld ki te is ezt nem fogsz csalódni.
A tökéletes vacsora, csak tégy mindent a tepsibe és nemsokára el is készül a csodás finomság! Nem kell külön köretet készíteni, mivel minden együtt sűl meg.
Hozzávalók:
- krumpli,
- lila hagyma,
- tarja,
- só,
- bors,
- őrölt pirospaprika,
- liszt,
- olaj.
Elkészítés:
Kattints ide és nézd meg a videóban, hogyan készíthetsz finom tarját úgy, hogy a hús nem szárad ki.
A kiolajozott tepsibe tettem karikára vágott krumplit, rá a lila hagymát. A tarját kiklopfoltam, sóztam, borsoztam és paprikás lisztbe forgatva elősütöttem mindkét oldalát. Ráfektettem a húsokat a krumplira, letakartam fóliával és 200 fokon sütöttem addig míg a krumpli megpuhult. Ezután levettem a fóliát és addig sütöttem míg pirulni kezdett.
Dolly Baranyai receptje és fotói, amit a Bidista – Mit főzöl ma? Süssünk-főzzünk valami finomat csoportban osztott meg velünk!