Megkente a húst mustárral, tepsibe tette, hagymát szórt rá, megsütötte! – Mennyei lett!
Megéri kipróbálni, mert tényleg elbűvölő.
Hozzávalók:
- 800 g burgonya,
- 1 db hagyma,
- 400 g sertéshús,
- mustár,
- 200 g sajt,
- tejföl,
- olaj,
- só,
- őrölt fekete bors.
Elkészítés:
Mossuk meg a húst, szeleteljük fel hosszú, vékony csíkokra, fűszerezzük. Egy sütőformát kenjünk ki olajjal, majd rakjuk bele a felszeletelt húst szorosan egymás mellé és kenjük le mustárral. Tisztítsuk meg a hagymát, majd szeleteljük fel, szórjuk a húsra. A burgonyát rakjuk a sütőformába szorosan egymás mellé és sózzuk meg. Szórjuk meg reszelt sajttal, majd kenjük le tejföllel, így a sajt nem ég meg sütés közben. Tegyük 190 fokra előmelegített sütőbe, süssük 1 órán át. Amikor elkészült szórjuk meg friss petrezselyemmel, jó étvágyat.
Forrás: https://ketkes.com
Kiemelt kép forrása: https://ketkes.com