Ízléstár

Ízléstár

Gasztro

Aki imádja a gesztenyepürét annak ajánlom: Gesztenyemasszás desszert (sütés nélkül)

Nekünk ez a recept nagyon bevált.

Könnyedén elkészíthető és nagyon fincsi! Ez az édesség mindenkit elvarázsol, mert nagyon krémes és nagyon finom. Ünnepi alkalmakra is remek választás!

Hozzávalók

Alap:

  • 2 csomag gesztenye massza
  • 25 dkg darált keksz
  • rumaroma
  • 15 dkg porcukor
  • kevés tej

Elkeverjük. Egyenletesen a tepsi aljára nyomkodjuk.

Krém:

  • 9 dl tej
  • 3 csomag vaníliás puding
  • 25 dkg porcukor

Ezt a három dolgot felfőzzük, majd ha kihűlt, belekeverünk 25 dkg hideg margarint.

A krém egy részét a masszára kenjük.

Következő réteg: 2 csomag babapiskóta, rumos tejbe áztatva. Erre a krém másik felét kenjük. Tetejére 2,5 dl Hulalát habbá verünk. Csokireszelékkel megszórjuk.

Laja Ilona‎ receptje!

Forrás: