Amióta ezt megismertem csak így sütök csirkecombot! A titok a különleges szószban rejlik!
Már jó ideje csak így készítjük…
A sült csirkét általában mindenki szereti, van aki pikánsan elkészítve és van aki csak csirke fűszerrel ízesítve kedveli. Ma egy nagyon ízletes, pikáns szószban készült csirkecomb receptjét hoztuk el nektek.
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb,
- 6 kanál szója szósz,
- 4 kanál ketchup,
- 2 kanál méz,
- 2 teáskanál mustár,
- 4 gerezd pépesített fokhagyma,
- só,
- bors ízlés szerint.
Elkészítés:
A csirkecombokat kenjük be sóval és borssal, majd kevés olajban süssük meg őket.
Készítsük el a szószt a felsorolt hozzávalókból, majd öntsük rá a sült csirkecombokra. Pároljuk a combokat ebben a szószban lassú tűzön 10 percig, időközben forgassuk meg a húst. A csirkecombok ettől a szósztól nagyon ízletesek lesznek. Jó étvágyat kívánunk.