Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Az énekesnő környezete azt állítja: Tóth Gabi nem érti, miért bántják ennyien, amikor csak boldog új szerelmével

Nem érti miért támadják.

Könnyes, drámai pillanatoknak lehettek tanúi azok, akik szombaton részt vettek a Városligeti Mentőnapon. A rendezvényre hivatalos volt Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor is, akivel alig egy hónapja jelentették be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Az énekes az alig félórás minikoncertje helyszínén nem találkozott a férjével, de kétszer is elérzékenyült a színpadon, ami meghökkentette az egyébként vidám, zsibongó odalátogatókat. Vajon elöntötték az érzelmek, vagy csak színjáték volt?

https://645167d0c7d2842dba8f46cb527a6861.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

A közönségben sokan azt találgatták, vajon miért fakadt könnyekre Gabi, amikor a róla felkerült fotók tanúsága alapján új szerelmével boldogabb, mint valaha? Esetleg mégis megviseli a válása és valódiak a könnyei? Mások úgy vélekedtek, az énekesnő inkább csak a közönségre szeretett volna hatni az érzelmeivel, hogy sajnáltassa magát, hiszen az utóbbi időben rengeteg támadás érte, amiért félrelépett.

A házaspár egyébként elkerülte egymást, a sztárséf délelőtt a barátjával, Vomberg Frigyessel zsűrizte az ételeket a főzőversenyen, majd fél kettő környékén sietve távozott a helyszínről. Nyilván nem véletlenül, hiszen a felesége másfél órával később lépett színpadra, ahol akusztikus minikoncertet adott a nagyjából hatvanfős közönségnek. Ezúttal nem volt mellette a színpadon új párja, a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence.

Minden rendben ment, mígnem a Szeretni jöttem című dala közben Gabit elöntötték az érzelmek; a refrént egy ponton túl nem tudta folytatni, így néhány másodpercre abbamaradt a koncert. Az énekesnő azzal magyarázta az elérzékenyülést, hogy ennél a dalnál mindig meghatódik, így volt ez akkor is, amikor egykor a stúdióban felvették a számot.

Tóth Gabi teljesen elérzékenyült /Fotó: Czerkl Gábor

Folytatta, de aztán újra elérzékenyült egy pillanatra, elnézést kérve a közönségtől, amelynek egy része támogatóan tapsolt, míg mások arról kezdtek suttogni, hogy Gabi talán megjátssza magát. Hiszen óriási népharag zúdult rá, amikor a szakítás bejelentése után alig néhány nappal kiderült, hogy már Papp Máté Bencével alkot egy párt, aki szintén egy hosszútávú kapcsolatából lépett ki ugyanebben az időben.

https://645167d0c7d2842dba8f46cb527a6861.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

A jelenlévők közül többen azon tanakodtak, vajon Gabi érzelmei valósak vagy csak egy érzelmes színjátékot láttak a színpadon…

– Furcsa volt, mert amellett, hogy sokat mosolygott, mintha végig a könnyeivel küzdött volna. Én és a barátaim nem tudjuk eldönteni, valóban megviseli-e a magánéletében bekövetkezett változás, vagy csak a rázúduló népharagot próbálja az érzelmi húrok pengetésével kivédeni… – mondta el a helyszínen a Blikknek egy látogató.

Végül mielőtt elénekelte volna az aznapi utolsó, Hosszú idők című dalát, idézett a dalszövegből a közönségnek, vélhetően üzenve ezzel a rosszakaróinak és az őt támadóknak.

– Elűzzük azokat a varjakat, sokkal több a sárgarigó! – fogalmazott Gabi.

A koncert után Gabi az Országos Mentőszolgálatot méltatta, ám mintha egy mondatban a saját magánéleti válságát is megemlítette volna.

https://645167d0c7d2842dba8f46cb527a6861.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

– Köszönöm, hogy itt voltatok velem, köszönöm a támogatást! – üzente a közönségnek.

Krausz Gábor a Városligeti Mentőnapon /Fotó: Blikk

Krausz Gábor egyébként vidámnak és gondtalannak tűnt, örömmel kóstolta végig a mentőállomások dolgozói által készített finom fogásokat, majd fél kettő után nem sokkal Vomberg Frigyes társaságában autóba ült.

Lapunk a verseny után megkérte Krausz Gábort, mondja el, hogyan érezte magát a főzőversenyen.

– Nagyon jól sikerült! – felelte szűkszavúan, majd távozott.

Tóth Gabi már nem titkolja az új szerelmét /Fotó: Blikk

Lapunk úgy tudja, az énekesnő nem érti a rázúduló népharagot, ahogy azt sem, miért őt hibáztatják, sokak szerint ugyanis nem a válás tényével van a baj, hanem azzal, hogy Gabi meg sem próbálja titkolni a boldogságát, miközben a férjét megsebezte az elválás.

Forrás:

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/toth-gabi-szerelem-nem-erti-miert-tamadjak/hylqpw4?fbclid=IwAR3TYZyQJjnk-LYn_NhQTS0BKdag4ywGLAbce00dEeN0h3WfG5yHW8WbwFk