Ez már biztos: Augusztus eleje óriási szerencsét és pénzt ad ennek a 4 csillagjegynek! Vajon te is köztük vagy?

Kik lehetnek ezek a csillagjegyek?

Egyes emberek igazán szerencsésnek, és sikeresnek mondhatják magukat egész életükben. Ők azok, akiknek mindig minden bejön. De minden héten vannak, akikre különösen rámosolyog a szerencse. Tehát a 08.01.-08.08.-ig tartó héten ennek a 4 csillagjegynek egy kicsit sokkal jobban kedvez a szerencse, mint másoknak.

Ők azok, akikre irigykedhetünk egy kicsit. SŐT, NAGYON!

Rák

Általában nem vagy túl optimista, és kedves, viszont ezen a héten, mintha teljesen kicseréltek volna. Bár néha reménytelennek tűnhet a helyzet, a végén mégis minden jóra fordul. Adj mindennek kellő időt, hogy be tudjon érni. Ne nosztalgiázz, a múlt már elmúlt. Élj a jelenben, használj ki minden percet teljes mértékben! Fordíts végre időt magadra és a boldogságodra. Bánj a pénzzel okosan ezen a héten, mert sokat fialhat neked a jövőben, ha nem költöd el.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő

Szerelemben, kreativitásban, érzelemben, szakmai lehetőségekben, sikerekben gazdag hét vár rád. Ha munkát keresel, akkor most nagyon jó lehetőségek adódhatnak. Egy új kezdet előtt állsz, itt az ideje, hogy leszámolj a régi rossz szokásaiddal. Kellemes meglepetések, és jó hírek várnak rád. Akár még egy kis lakásfelújítás is szebbé teheti a napjaidat. Az új otthonodban sokkal nyugodtabbnak, és sikeresebbnek fogod érezni magad.