Ezen a fotón 13 elrejtett arcot lehet találni, szinte senki nem képes megtalálni mind a 13-at!

Teszteld magad milyen gyorsan találod meg.

Az emberi agy egyéni, képes bonyolult számításokat elvégezni, zseniális ötleteket talál ki, ezeket a dolgokat a mesterséges értelem nem képes véghezvinni. Ezzel azt szeretnénk mondani, hogy ha sok mindent szeretnél elérni, ha teszel érte akkor meg tudod csinálni. Egyes esetekben az elménk nem tud megoldani bizonyos dolgokat. Az optikai illúziók próbára teszik agyunk kapacitását, mert több módon kell megvizsgálnia a képet.

Amikor megláttok egy részt a festményből, amit Bev Doolitle festő művésznő készített, a festmény pedig “Az erdőnek van szeme” (“The Forest Has Eyes”) című elnevezést kapta, azt hinnétek, hogy a képen egy férfit és két lovat láttok. Nézzétek csak meg alaposabban ezt a festményt. Hagyjátok, hogy az agyatok és a szemetek egy kicsit többet dolgozzon! Az optikai illúzió szerint Bev Doolitle, “Az erdőnek van szeme” című festményén 13 arc van elrejtve.

Csak liszt, víz és sajt mutatunk egy elronthatatlan sajtos lepény receptet

Hány arcot találtok meg ezek közül? Sikerült megoldanotok a feladatot?

A megfejtés lentebb található!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Íme a válasz… Egyes arcok nagyon világosan látszanak a festményen, de van köztük néhány amelyik nagyon jól van álcázva, a fákon vagy a fák között, ezeket az arcokat nehéz megtalálni.

Mutassátok meg szeretteiteknek is ezt a fotót, lássuk ők megtalálják az arcokat a képeken.