Ezerszer jobb mint a bolt, pihe-puha sajtos bagetteket sütöttem… még forrón elfogyott
Bánom, hogy nem próbáltuk ki előbb…
Nagyon finom és puha sajtos bagett recept, következő napra se szárad meg, ha marad belőle. Árban is megéri megsütni, mert olcsóbb mint a bolti és ebbe legalább olyan alapanyagokat tehetünk, amit szeretnénk.
A sajt mennyisége tetszés szerinti, mi 250 g reszelt sajtot használtunk fel hozzá. Ha eddig nem mertél otthon pékárut sütni, ezt a receptet érdemes kipróbálnod, nagyon egyszerű, nem igazán lehet hibázni vele. Finom puha, nagyon jól illik számtalan étel mellé kenyér helyett is.
Hozzávalók:
- 70 dkg liszt,
- 5 dl langyos víz,
- 10 g porélesztő,
- 1 teáskanál cukor,
- 1,5 teáskanál só,
- 50 ml olaj,
- 250 g reszelt sajt.
Elkészítés:
A videóban láthatod, hogyan készül a bagett, a feliratokat is kapcsold be hozzá