Felfoghatatlan és szívszorító hír: Kétszer szúrta szíven a 29 éves rendőrt az ámokfutó: sokkoló részletek a rendőrgyilkosságról

Felfoghatatlan, ami történt.

Információink szerint kétszer szúrták szíven az elhunyt Baumann Péter rendőr főtörzsőrmestert, aki belehalt a sérüléseibe. A fiatal rendőr egy hónap múlva töltötte volna be a 30. életévét, a barátnője gyászolja.

Ahogy arról a Blikk is részletesen beszámolt, tegnap késő este egy rendőr bevetés közben az életét vesztette. A 29 éves Baumann Péter rendőr főtörzsőrmesterrel egy késes támadó végzett. Információink szerint a támadó kétszer is szíven szúrta a rendőrt.

Bűnügyi technikusok helyszínelnek Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház előtt 2023. január 13-án virradóan. Három intézkedő rendőrt késsel sebesített meg egy támadó Újbudán, egyikük belehalt sérüléseibe. A támadót elfogták./Fotó: MTI/Mihádák ZoltánBűnügyi technikusok helyszínelnek Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasház előtt 2023. január 13-án hajnalban: három rendőrt késsel sebesített meg egy ámokfutó Újbudán/Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A másik két rendőr, akikre szintén késsel rontott rá a támadó Újbudán, a végtagjain – egyikük a bordatájékon is – sérült meg.

Úgy tudjuk, az elhunyt rendőrt a barátnője és szülei mellett az egész rendőrség gyászolja. Péter sok bajtársa csak ma reggel értesült az éjszaka történt borzalmakról.

(A legfrissebb hírek itt)