Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Friss előrejelzés: Ekkor tör be hirtelen az ősz: pontosan ekkor érkezik.

Ekkor érkezik meg az ősz…

Bár egyelőre nehezen hihetjük el, de hamarosan beköszönt az igazi ősz.

Nemrég még élveztük a gyönyörű napsütéses időt és a 30 fokos meleget, de ez nem fog tartani sokáig. Mielőtt azonban megik az időjárás változást, érdemes érkezni a nyári hangulatot.

Az előrejelzések szerint a jövő hét közepéig nem várhatók nagy változások, azonban szerdán mindenik.

Ezen a napon egy hidegfront érkezik, amely záporokat és zivatarokat hoz magával. Számítások szerint szerda délután és este már északnyugaton és nyugaton kialakulhatnak záporok és zivatarok. A délnyugati és nyugati-északnyugati szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Bár általában a hőmérséklet 27 és 34 fok között alakul majd, a záporok és zivatarok területén hirtelen hűvösebb időre kell számítani.

Csütörtökön szeles időjárás mellett több régióban várható záporok és zivatarok kialakulása. A meleg enyhül, a hőmérsékletet a nap folyamán 21-28 fok között alakul majd – ezt közölte az Időkép.

Addig is a szeptemberi nyár folytatódik, szinte az egész országban zavartalan napsütésre számíthatunk. Napközben északnyugaton néhol élénkül a déli szél. Hajnalban és reggelente néhány helyen pára és köd képződhet. A délutáni órákra a hőmérséklet 28 és 33 fok közötti tartományba emelkedik.

Hétfőn is a napsütésé lesz a főszerep, eső ezen a napon sem várható. Északnyugaton időnként élénk lökések kísérhetik a déli szélt. Sok helyen hűvös lesz a reggel. A hőmérséklet a délutáni órákban 28-33 fok között alakul.

Kedden is számos napsütéses órára számíthatunk, az eső nem várható. Helyenként a déli szél élénk lehet. A hőmérséklet csúcsértéke 28 és 34 fok között mozog majd.

Forrás:

https://www.tudasfaja.com/az-osz-hirtelen-csap-le-rank-pontosan-ekkor-erkezik/