Ízléstár

Ízléstár

Életmód

Hatalmas pénz mennyiséget jósol most a pénzhoroszkóp ENNEK A 3 CSILLAGJEGYNEK

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Nagyon jót ígérnek az égiek ennek a három csillagjegynek! Végre beérik tetteik gyümölcse. Pénz áll a házhoz! Te is a szerencsés jegyek közé tartozol?

Nagyon szuper időszak lesz az elkövetkező pár hét, sok dolog kialakulhat. Három csillagjegynek pénzügyek területén szerencsésen alakul a tavasz vége, nyár eleje. 

20000,Forint,Banknote,Stacks,As,Background,(hungarian,Forint),Deak,Ferenc.
Többeknek pénz áll a házhoz. De kinek? Most eláruljuk!  Fotó: Varga Jozsef Zoltan / shutterstock

Bika

Jól állsz anyagilag, de elképzelhető, hogy becsúszik még egy kis pénz május végén. Nem lesz hiányérzeted a nyáron utazás terén, még tuti belefér egy új bikini, és néhány vágyott ajándék. Tudd, hogy szerencsés vagy, és légy hálás azért, amit most is ad az élet!

Skorpió

Nyár elejére rendeződnek az anyagi dolgaid, ha hited van, akkor minden egyenesbe fog kerülni. Még egy szuper nyaralás is belefér, ha befogadó vagy, még egy nagyobb összeg is ütheti a markodat. Légy türelmes, az elmúlt évekbe fektetett rengeteg energiád most folyamatos eredményeket hoz majd neked.

Halak

Nincs okod panaszra, ha pénzről van szó. Vedd észre, hogy alakulnak körülötted a dolgok. Karriered egy ideje jó úton halad, ennek lassan beérik a gyümölcse. Ha nagyon szeretnéd, most valóra is válthatod egy álmod, semmi kétség. Megemelkedik a bevételed hamarosan.