Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Havas Henrik kitálalt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Mondogatták többen, hogy milyen valójában.

Havas Henrik a 74. születésnapja alkalmából interjút adott a Star magazinnak. Az ismert újságíró, aki híres a szókimondásáról, elárulta, hogy mielőtt személyesen találkozott volna vele, sosem hallott Azariahról. Emellett őszintén megosztotta véleményét Tóth Gabiról, Bochkor Gáborról és Várkonyi Andreáról is a feltett kérdésekre válaszolva.

Utóbbiakról ezt mondta:

[ ]

– …az a bajom a magyar médiával, hogy nincs benne semmiféle tudatosság. Nem építenek fel személyiségeket, senkiből nem akarnak márkát csinálni. Vannak, akik tudatosan, vagy a véletlenre építve összehozzák, mint Bochkor Gábor. Bár ő éppen nem jó példa, hiszen csapnivaló tévés annak ellenére, hogy az egyik legjobb rádiós itthon….

Várkonyi Andreára pedig így emlékszik:

„..Várkonyival annak idején együtt dolgoztam a Mokkában 2004 és 2007 között. Ő híradós volt akkor. Nagyon jóban volt Claudiával, és gyakran ott ültek a stúdióban – hallgatták, milyen okos dolgokról beszélek a pénzügyminiszterrel vagy a pártelnökkel.

Kedves, szimpatikus lánynak tűnt, bár már abban az időben is mondogatták róla, a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre.

Nyilván nem kérné ki magának, ha azt mondanám, ilyen típus, hiszen ha nem lenne anyagias, mit látott volna Mészáros Lőrincben vagy Bochkor Gáborban? Legyünk őszinték: Gábor nagyon kedves, rendes ember, kiváló rádiós, de a falnak megyek, amikor szívtiprónak nevezik. Ha Bochkor szívtipró, akkor én mi vagyok? Alain Delon?”

– mondta Havas Henrik.