Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Itt a friss előrejelzés – jön a 30 fokos hőség, mutatjuk mikor

Az időjárás ismét megtréfál minket, és úgy tűnik, hogy a hétvégén már tavaszi nyárban gyönyörködhetünk.

A HungaroMet legfrissebb előrejelzése szerint a hétvégi időjárás kiváló alkalom lesz arra, hogy kint élvezzük az aktív pihenést vagy egyszerűen csak lazítsunk a napon. Az eső helyett kellemes napsütés várható, bár a szél néhol továbbra is élénk maradhat.

A szerdai nap első felében fátyolfelhős, napos idővel indul, és esőre nem kell számítanunk. Azonban délután délnyugat felől fokozatosan beborul az ég, és késő este néhol kisebb esőkre is számíthatunk.

A nyugati, délnyugati szelet több helyen erős, viharos lökések kísérik. A hőmérséklet délután 16 és 21 fok között alakul, míg késő este 11 és 16 fok között várható.

Az éjszaka erősen felhős lesz, és csütörtök napközben változóan felhős idő várható, többórás napsütéssel, különösen délen. Elszórtan előfordulhat eső, zápor, főleg északon és északkeleten. A nyugati szél továbbra is élénk lesz, helyenként erős lökésekkel. A hajnali hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul, míg délután 18 és 23 fok között várható.

A hét második felében újra nyárias időjárásra számíthatunk. Pénteken változóan felhős idő lesz, többórás napsütéssel. Elszórtan előfordulhat eső, zápor, főleg északkeleten. A nyugati, északnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik.

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?gdpr=1&gdpr_consent=CP5dEMAP5dEMAEsACBHUAmEoAP_gAEPgAA6gINJD7D7FbSFCwHpzaLsAMAhHRsCAQoQAAASBAmABQAKQIAQCgkAQFASgBAACAAAAICZBI

A hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul majd éjszaka, míg nappal 20 és 25 fok között várható.

Szombaton gyengén felhős, napos időnk lesz, csapadék nélkül. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkülhet. A hajnali hőmérséklet általában 8 és 13 fok között alakul, de északkeleten hűvösebb is lehet. Délutánra 22 és 27 fok között emelkedik a hőmérséklet.

A hét utolsó napján gyengén felhős, napos időre számíthatunk, száraz időben. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, néhol időnként megerősödhet. A hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul majd hajnalban, míg délután 24 és 29 fok között lehet.