Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Itt a vége , ez a nap is elérkezett! Nincs többé Vajna Tímea

Itt a vége minden megváltozott.

Itt a vége , ez a nap is eljött ! Nincs többé  Vajna Tímea

A napi.hu írta meg, hogy Vajna Tímea követői arra lettek figyelmesek, hogy Instagram-fiókjáról részben eltűnt a Vajna név. Az üzletasszony mostantól leánykori nevén, Palácsik Tímeaként szerepel a közösségi oldalon – szúrta ki a 24.hu.

Több kommentelő szerint a néhai Andy Vajna felesége a hivatalos dokumentumaiban már rég visszaváltoztatta a nevét. Bár semmilyen információt nem közölt döntése okáról Vajna özvegye, egyesek úgy vélik, mivel gyereket szeretne vállalni a közeljövőben, saját, leánykori nevére szeretné venni.

Másik lap úgy tudja, hogy Vajna Tímea ismét összejött volt vőlegényével, Zoltánnal, és a névváltoztatást az magyarázhatja, hogy a modell esküvőre készül.

Nehéz követni a kapcsolatuk alakulását még nekünk, barátoknak is, de az utóbbi időben Zoltán és Timi ismét közel kerültek egymáshoz

– mondta a Blikknek Vajna Tímea egy közeli ismerőse.

Palácsik Tímea 12 éve, amikor még ismeretlen, miskolci lányként modellkarrierről álmodozott, sírva nyilatkozott az RTL-nek arról, hogy Damu Roland szakításuk után bántalmazta és megerőszakolta őt.