Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Itt a vége! Szörnyű hír jött Lagzi Lajcsiról !

Szívszorító hír érkezett.

Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is” – fogalmazott a trombitaművész.[ ]

„Már csak leturmixolva tudom elfogyasztani a mákos tésztát is” – fogalmazott a Blikknek Galambos Lajos. A portál szerint a trombitaművész egyre rosszabb állapotban van a baracskai börtönben, csak pépes ételeket képes fogyasztani – írja a Mandiner.

„Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani” – fogalmazott Galambos.

Hozzátette: már nem tudott mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyen a szervezetébe, így kacsazsírt szokott tenni a teájába.

„Hiába vagyok a bevonulásom óta az egészségügyi részlegen,

a betegszobán sem javultak az egészségügyi értékeim, sőt: vannak, amelyek romlottak is”

– hangoztatta a trombitaművész. Elárulta, nemrég misén vett részt a börtön falain belül.

„A misét a Pannonhalmáról érkező két ferences szerzetes lelkész tartotta, a példabeszédet pedig én olvashattam fel. Sőt, a miseénekek előkészítésében is aktívan részt vettem, mondhatni, ministráltam.

Különös módon egy gyermekkori álmom is teljesült itt, a börtönben, hiszen kiskoromban kántornak készültem”

– fogalmazott Galambos Lajos.