Kakaós mézes zserbó, ha szereted a különlegesen finom sütiket, ezt érdemes megkóstolnod
Majdnem jobb mint az eredeti.
A zserbót mindenki szereti, de ezt a különleges verziót is érdemes kipróbálni, ha szereted a finom süteményeket. Ha egy igazán csábító sütire vágysz, ezt próbáld ki.
HOZZÁVALÓK
- a lapokhoz:
- 60 dkg finomliszt
- 20 dkg porcukor
- 4 ek olvasztott méz
- 2 db tojás
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 10 dkg vaj
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 dl tej
- A krémhez
- 2 cs vanília puding
- 6 dl tej
- 3 ek cukor
- 15 dkg ráma margarin
- 3 ek porcukor
ELKÉSZÍTÉS
Összegyúrjuk majd 4 lapot sütünk a tepsi hátulján 23 x 26 Nem pihentettem. Légkeverésen 200°C-on kb 5 perc
A krémhez 2 cs vanília puding 6 dl tej 3 ek cukor Ezt megfőzni langyosra hűteni,majd 15 dkg ráma margarin, 3 ek porcukor Habosra keverni Majd hozzá a langyos puding Megtöltjük a lapokat és 1 éjszakát pihen. Tetszés szerint díszíthetjük is
Henrietta Németh-Szőke receptje
Nagy Zsuzsanna:Tegnap meg sütöttem nagyon finom. Köszi a receptet.