Legtöbben nem így készítik, pedig így lesz igazán ropogós a jó öreg forgácsfánk, vagy más néven csörögefánk
Így lesz igazán roppanós és finom.
Porcukor nélkül is nagyon finom, sőt házi készítésű eper vagy barack lekvárral is szenzációs
HOZZÁVALÓK
- 35 dkg liszt
- 5 tojassárgája
- 1 tk cukor
- kis sóv és
- tejföllel össze gyúrtam (érzésre, pár ek, amennyit a tészta felvesz).
ELKÉSZÍTÉS
A 35 dkg lisztet, 5 tojassárgájával, 1 tk cukorral, kis sóval és tejföllel össze gyúrtam (érzésre, pár ek, amennyit a tészta felvesz). Papír vékonyra kisodortam, dereje vágóval cikkekre Szeltem. (idén nem volt kedvem masnit hajtogatni ?)
Van otthon alma és tojás? Kattints ide és nézd meg a videót, hogyan készül az egyik legegyszerűbb almás sütemény!
Bő forró olajban pár perc alatt készre sütöttem. Porcukorral meghintettem őket.
TIPP ?Mire az utolsó darabokat bele dobtam az edénybe, az elsőket már forgattam is és mire végére értem szedtem is ki őket. Nem kell nekik sok sülés, szép világosak legyenek ? Porcukor nélkül is nagyon finom ? sőt házi készítésű eper vagy barack lekvárral is szenzációs. ?
Egy másik ötlet kattints ide és nézd meg a videóban, hogy készíthetsz egyszerűen tökéletes csőrögét.
Beáta Boncföldi receptje—Így sütöm én is!