Ízléstár

Ízléstár

Gasztro

Lencsesaláta virslivel, nagyon finom… nemcsak szilveszterre

Bármikor elkészítheted… de szilveszterre a legjobb…

Hozzávalók:
virsli,lencse,lila hagyma,csemegeuborka,mustár,majonéz,tejföl,bors,só

Elkészítése:lencsét vízben megfőzzük babérlevelet és fokhagymát és ételízesítőt teszünk a vízbe.Ha kész leszűrjük és lehűtjük.Virslit is megfőzzük és felkarikázzuk.Egy tálba rakjuk őket,adunk hozzá apróra vágott csemegeuborkát,szintén apróra vágott lila hagymát.Rárakjuk a majonézt,mustárt,tejfölt,borsot és sót.Összekeverjük és hideg helyre tesszük

HOZTUNK MÉG EGY RECEPTET !

Ez nem egy ördöngős recept… Vegyél annyi és olyan virslit, amilyet és amennyit szeretnél jó sok trappista sajtot hozzá és megfelelő mennyiségű baconbe tekerbe a szétvágott sajttal töltött virslit és forró olajban süsd ki… aztán jöhet a mustár, a majonéz vagy a ketchup… De el ne felejtsd, hogy a bacon sós és úszni vágyik…. némi pezsgőben 🙂

Forrás: www.facebook.com