Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Majka keményen nekiment Tóth Gabibanak: „Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón!” – ott hagyta az énekesnő – videó

Így történt az eset.

Idén sem marad ki Tóth Gabi és Majka civakodása a Sztárban Sztár leszek! új évadából. A két előadó kamerák előtt esett egymásnak.

Ezeket látta már?Bezárás

A Sztárban Sztár leszek! negyedik évada ősztől érkezik a TV2-re, pontosabban szeptember 3-án indul a vadiúj széria. Az új szabályzat szerint 2023-ban – a Magyarország legsokoldalúbb előadója cím mellett – a korábbi 10 millió helyett 20 millió forinttal gazdagodik a tehetségkutató győztese, aki egy autót is hazavihet. A négy mester az eddigi évadokban is gyakran érvelt a saját nézőpontja mellett, de Majka és Tóth Gabi voltak azok, akik a legtöbbször zörrentek össze a forgatások során.

A műsor beharangozó videójából, kiderült, hogy ez idén sem lesz másképp. Olyannyira elfajul a veszekedés a két előadó között, hogy az énekesnő kiviharzik a stúdióból.

– Ne legyél ennyire erőszakos! – fogalmazott meg durva kritikát Gabi, mire Majka így vágott vissza:

Én erőszakos? Nálad erőszakosabb ember kevés van a bolygón!– vágta rá a rapper, ezután Gabi bedühödött és otthagyta a zsűriasztalt.

– Vitatkozzon veled a tököm most már! Felcseszed az agyamat! – pipult be az énekesnő.

A videót itt tudjátok megnézni:

https://www.instagram.com/reel/CwPJrz5NLDZ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=aa945ff2-ce80-43da-af6c-57654567f5e1

Forrás: https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/majka-toth-gabi-sztarban-sztar-leszek/wx5pbc0?fbclid=IwAR2kOI0Fq_ltRP1vO5NQNrdczUbpH3h2FbxN3IwI8WJVEVr99QnCnDqEqLI