Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Megdöbbentő hír: komoly pénz összeget kaszálhat a börtönben ülő Lajcsi, ha ez sikerül

Vajon összejön neki?

Galambos Lajos a hírek szerint sokat fogyott, és nincs jó állapotban a börtönben, de már látóhatáron van a szabadulása. Ha pedig kikerül, sok millió forint várhat rá, amennyiben sikerül eladnia mocsai birtokát.

Ebben az esetben közel 5 milliárd forint várja majd, ha letölti börtönbüntetését. De akkor sem lesz oka a szomorkodásra és a spórolásra, ha „csak” a birtokról leválasztott egykori vadászház talál új gazdára, hiszen azt külön is árulják, 235 millió forintért hirdetik – írja a Ripost.

„Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra”

– tudta meg a lap a Galambos Lajos által megbízott ingatlanközvetítő cégtől.

Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállat-simogatóban gondolkodott

– tették hozzá.

„Bár az ingatlan valóban mindentől távol van, a közbiztonság kitűnő. Kisgyerekes családok számára is tökéletes választás lehet. A tulajdonos nagyon régóta él ott és soha, semmilyen gondja nem akadt. Egyébként az ár tekintetében annyit mondhatok, hogy bár ezt az összeget határozták meg, de a tulajdonos minden ajánlatot meghallgat” – mondta el az ingatlanos.

Üzeneteinkre továbbra is számíthatsz.

Forrás:

https://blikkruzs.blikk.hu/sztarok/magyar-sztarok/galambos-lajos-uzlet-borton/5z6hcg1