Most érkezett a jó hír: Ez a 3 csillagjegy hatalmas pénz összeget kap jövő héten, el sem tudják költeni

Vajon te is köztük vagy?

Ez a 3 csillagjegy annyi pénzt kap jövő héten, hogy nem is tud vele mit kezdeni

Íme, a szerencsés csillagjegyek:

Olyan ismeretekre teszel szert, amelyek a legtöbbek számára nem állnak rendelkezésre, és ezek az “titkos tanítások” segítenek abban, hogy folyamatosan növeld a bevételed, és idővel valóban nagy anyagi sikert érj el! Ez a hét lesz a kezdet!

Ennek ellenére ne ess túlzásba, és ne költs túl sokat!

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz tovább!

Jelentős vágyakkal rendelkezel, csodálatos dolgokat vennél meg elsősorban a családod, szeretteid számára! Ezek az álmok nagyon jók, mert inspirálnak arra, hogy növeld a bevételeidet, és ezekből ezen a héten nem is lesz hiány, mivel váratlan helyről kapsz pénzt a héten!

Sokszor tudatalattid súgja meg a megoldást!

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz tovább!

Mérleg

A Bőség úton van feléd, Intuíciód segít, és olyan utakra vezet, amelyek az igazi sikerre vezetnek! A sikerből máris kapsz egy előleget, ezen a héten megismerkedsz valakivel, aki előre mozdítja az anyagi helyzetedet!

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz tovább!

Kos-Még mindig az emberi kapcsolatok jelentik önnek a legnagyobb tőkét, és ezt októberig lesz is ideje kamatoztatni. Ne tévessze meg még az sem, ha valaki ellenségesen viselkedik önnel szemben.

Lehet, hogy csak kihívó a stílusa, vagy irigye önnek, de ha jól forgatja a szót, és főleg, ha olyan egyezséget, esetleg üzletet ajánl neki, amivel mind a ketten jól járnak, akkor simán ellenségből is barátot, szövetségest csinálhat. Ellenkező esetben persze a fordítottja is előfordulhat! Ezért csak nagyon szőrmentén fogalmazzon meg kritikákat, mert az év elején, úgy látszik, mindenki könnyebben kiakadhat önre.

Leginkább a főnökével kapcsolatban okozhat kellemetlen helyzeteket. Nyártól fogva már simábban veszi az akadályokat, és sokkal barátságosabb emberek veszik körül. Az ősz a pénzügyek terén nagyon jó lehetőségeket teremthet. Örökségre, hagyatékra is szert tehet, vagy valamilyen nagyon kedvezményes kölcsönt vehet fel.

Szűz-A pénzügyek terén nagyon jók a kilátásai: rengeteget kereshet, és attól sem kell félnie, hogy nem lesz mire elköltenie, amit megszerez. Leginkább az év első felében szinte egyszerre elköltheti az összes tartalékait, ami önmagában nem baj, ha olyasmire használja fel, ami tartós befektetésnek bizonyul.

Lehet ez egy ingatlan, egy jármű, vagy üzleti vállalkozás. Utóbbival azonban jobb lenne várni a nyár beköszöntéig, mert akkortól sokkal gördülékenyebben, rugalmasabban tudja majd intézni az ügyeit. Az év második felében, októbertől már csökkennek a bevételei, avagy elfogynak a tartalékai, de ettől még nem kell a küszöböt rágnia. Ha az év első felében a tartós befektetésekre koncentrált, akkor az év végén is elegendő keresetre számíthat, és a vagyonát is biztos helyen tudhatja.

A hitelekkel azért óvatosan kellene bánnia, mert hirtelen elfogyhat a pénze, és nehézségeket okozhat a törlesztése. Ugyanígy: ha kölcsönt ad valakinek, akkor jól meg kell gondolnia, hogy kinek és mennyit, mert lehet, hogy sosem kapja vissza.

Azért a többi csillagjegy között is van, kinek nem lesz oka panaszra…

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)