Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Most kaptuk a hírt a börtönben szenvedő Lagzi Lajcsi állapotáról

Így van jelenleg.

Lagzi Lajcsi már egy ideje a baracskai börtönben tölti áram-, víz- és gázlopásért rá kiszabott büntetését, de ha minden jól megy, akkor akár 4 hónapon belül is szabadulhat. Állapotáról már többször írtunk, hiszen az ország trombitása nem érezte jól magát, még a börtönkórházba is bevonult.

Lagzi Lajcsi állapota

Galambos Lajos sorra jöttek a hírek, miszerint látványosan lefogyott, 15 kilótól szabadult meg, és rossz a hangulata. Most azonban nagy változás állt be az állapotában, a Blikkenk dr. Csontos Zsolt beszélt a zenész állapotáról:

– Az ügyfelemet átszállították egynapos vizsgálatra Berettyóújfalura, a Büntetés-végrehajtás Központi Kórházába. A tesztek után az orvos adott neki egy újfajta gyógyszert, amire szerencsére meglepően jól reagált a szervezete. Azért mondom, hogy meglepően, mert eddig bármit adtak neki, semmi sem használt. Ez a gyógyszer azonban kezdi visszahozni az étvágyát és azt a képességet, reflexet, hogy szilárd ételt is el tudjon fogyasztani. Kicsit kezd megerősödni, ez pedig határozottan látszik a hangulatán is, már tervezgeti a jövőjét, hogy mi mindent csinál majd, ha kiengedik végre.

Olvass tovább a Blikken >>>