Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Napvilágot látott a szörnyű igazság – Így csalta meg férjét Tóth Gabi, ezért lett vége a házasságuknak

Itt a valódi igazság.

Egy hónapja derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír: vége Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának. Szinte azonnal nyilvánosságra került az is, hogy a szakítás oka hűtlenség: az énekesnő összejött a vele együtt turnézó Fricska táncosával, Papp Máté Bencével.

Ám a Blikk birtokába jutó információk szerint a házaspár az augusztus eleji, nyilvános szakítás előtt megpróbálta rendbe hozni a kapcsolatát. Úgy értesültünk, Tóth Gabi hetekkel korábban bevallotta az affért, ám akkor Krausz Gábor úgy döntött, a kislányuk, az eddig felépített közös életük és az elképzelt jövőjük érdekében szemet hunyna a félrelépés felett. – írja a Blikk.

– Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van.

Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett – mesélte Krausz Gábor egyik ismerőse, aki szerint a séf azért lehetett hajlandó erre a sokak szerint lehetetlen döntésre, mert úgy tudta, Tóth Gabi afférja a múlté.

– Nehéz időszak volt, de mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta – magyarázta a barát, aki szerint Krausz Gábor rajongásig szerette a családját és a megálmodott közös otthont, amelyet soha nem akart elhagyni, ahogy azt gondolta, Gabi mellett öregszik majd meg.

– Férfiként mindig az az otthonom, ahol az ágyam van, ugyanis rengeteget költöztem már életem során. Ez a helyzet most inkább a családnak új, de még én is szokom, hogy most ez az utolsó költözés, és innen valószínűleg már csak kukazsákban megyek el. Remélhetőleg… – fogalmazott egy korábbi videóban Krausz, akit aztán információnk szerint keserű csalódás ért, amikor kiderült, nem egyszeri félrelépésről van szó, és amikor erre rájött, véget vetett a kapcsolatnak.

– Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb – mesélte az ismerős, aki szerint a sztárszakácsnak talán a megcsalásnál is jobban fájhat, hogy elveszítette azt a családot, amelyre gyerekkora óta vágyott. – olvasható a blikk.hu-n.