Ízléstár

Ízléstár

Életmód

Nekik nagyon jó hír érkezett: 3 csillagjegy, akiknek sok pénzt hoz októberben. Te köztük vagy?

Vajon te is közöttük vagy?

Az év vége felé közeledve az október számos meglepetést és váratlan fordulatot tartogat, ami elsősorban az anyagiakban mutatkozik meg.

Október hónapban az alábbi 3 csillagjegy jelentős pénz gyarapodásra számíthat, rájuk Fortuna néz majd ebben a hónapban!

1. Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyűek számára, pénzügyi szempontból ez év októbere remek időszaknak ígérkezik. A Mars-Jupiter-Vénusz bolygók hatására október 8. és november 9. között az Oroszlánoknak szinte minden feltétel adott az anyagi stabilitás biztosítása szempontjából. Jobbat nem is kívánhatnának az Oroszlánok.

Ezekben a hetekben ajánlott üzletet kötni, hiszen a szerencse is ezen csillagjegyűek oldalán áll. Érdemes új, kreatív ötleteket is kitalálni, ez a vállalkozások sikerességének szempontjából kulcsfontosságú lehet. Aktívnak, racionálisnak kell lenni, és megéri kockáztatni is. Egy nagyobb üzletkötés előtt ajánlott kikérni egy szakértő véleményét.

2. Kos

A Kosok számára is sikeres periódus következik. Főként októberben lesznek aktívak ezek a személyek, elsősorban a szakmájukban számíthatnak fejlődésre, előrelépésre. Jelentős sikereket érhetnek el a karrierjükben. Ezért keményen is dolgoznak, és az erőfeszítés kifizetődő lesz.

Figyeljenek oda az üzleti partnereikre, akik segítségével új lehetőségek nyílhatnak meg a Kos csillagjegyűek előtt. Fontos az is, hogy kreatívak és racionálisak legyenek. A hónap végén megtalálhatják a belső egyensúlyt, békét köthetnek önmagukkal, hiszen a dolgok úgy fognak alakulni, ahogyan azt elképzelik.

3. Skorpió

Ebben a hónapban a Skorpiókra is rámosolyog a szerencse. Ebben játszik szerepet a Jupiter, és segít az anyagiak terén is. Az Uránusz bolygó a munkahelyen segít. Október első felében a szerencse, míg a második felében a munkahelyi lehetőségek, pénzügyi fejlődés jut főszerephez.

Ebben az időszakban ezek a személyek jókor, lesznek jó helyen. Meg van az esély az anyagi javak gyarapodására, amely ha nem is nagy volumenű, de elégedettséggel tölti majd el a Skorpiókat. Jobban fognak bízni önmagukban is, és az álmaik megvalósításán fognak dolgozni, amelyekre most meg is lesz az anyagi fedezet, de ésszerűen kell a pénzt befektetni. A párkapcsolatukban is pozitív hatások érvényesülnek, kellemes meglepetésekben részesülhet mindkét fél.