Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Nem hallgat tovább, itt a valódi igazság Hajdú Péter a Varga Juditos interjúról

Nem hallgat tovább.

Az elmúlt napokban egy meglehetősen érdekes fotó keltett hullámokat az interneten, melyen Varga Judit igazságügyi miniszter és Windisch László Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnök kéz a kézben látható.

A felvétel már nem új, de újra terjedni kezdett a közösségi média felületein, miután a kép háttérbéli alakját sokan Hajdú Péternek vélték az utóbbi napokban.

A képen láthatók között Hajdú Péter is feltételezett jelenléte külön figyelmet kapott az online térben, különösen azután, hogy Hajdú szerdán egy interjút készített a Frizbi című YouTube-műsorban a korábbi igazságügyi miniszterrel, Varga Judittal, aki egyben Magyar Péter, a műsorvezető korábbi férjének fizikai és verbális bántalmazásairól beszélt.

Hajdú Péter Instagram-oldalán reagált először a képen kialakult helyzetre, tagadva, hogy ő lenne a felvételen látható személy. Sőt, azt is hozzátette, hogy soha nem is találkozott Varga Judittal az interjú előtt, és nem is így néz ki hátulról.

Az események folytatásaként Hajdú megjegyezte, hogy a posztot indító férfi oldalának tanulmányozása során arra a következtetésre jutott, hogy nagy támogatója és rajongója Magyar Péternek, ami azonban szerinte nem indokolja a hamis információk terjesztését.

Az ügy kapcsán Hajdú Péter végül mindenkitől kellemes húsvétot kívánt, ezzel lezárva a vitákat kiváltó eseményeket az interneten.

A történtek ismét rávilágítanak arra, hogy az online térben gyakran előfordulnak félreértések és téves információk terjedése, amelyek hozzájárulnak az online pletykák és találgatások számának növekedéséhez.