Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Nem hallgat tovább Várkonyi Andrea: ezt a szintet kellett megütnie Mészáros Lőrincnek, hogy felfigyeljen rá

Őszintén elmondta.

A kutatások alapján a nők gyakran olyan férjet választanak, aki hasonlít az apjukra, míg a férfiak az anyjukra emlékeztető párjukat keresik. Hazánkban több híresség is ezt az elvet követte, amikor párt keresett, köztük a gyönyörű Várkonyi Andrea is, aki orvoscsaládból származik, és orvosi pályára lépett, mielőtt a televízió világába került.

Várkonyi Andrea egy Női titkok című műsorban beszélt arról, hogy olyan férfit keres, aki hasonló az édesapjához: “Apukám egy nagyon okos ember, nagyon művelt és intelligens én ezt nagyon fontosnak tartom a férfiakban, ez alapkövetelmény, hogy intellektusban megfeleljen egy szintnek” – mondta akkor.

Első férje, Attila az egyetemen ismerkedett meg vele, ő is orvos volt. A kapcsolatuk azonban megromlott, és a válásuk után Bochkor Gáborral jött össze Várkonyi Andrea, akivel 12 évig voltak együtt. Aztán Zsidró Tamással alakult ki a kapcsolata, de 2020 áprilisában szakítottak.

Végül Mészáros Lőrinc lett az a férfi, akire mindig is vágyott. A kapcsolatuk idővel elmélyült, és a sikerük bizonyítja, hogy jól választott. Várkonyi Andrea valószínűleg még maga sem hitte volna, hogy második férje nemcsak egy értelmes ember lesz, hanem egyenesen az ország egyik leggazdagabb embere. A pár 2021-ben hivatalosan is nyilvánosságra hozta kapcsolatukat, és még abban az évben össze is házasodtak.

Forrás:

https://www.minden-egyben.com/hirek/varkonyi-andrea-elmondta-ezt-a-szintet