Ízléstár

Ízléstár

Gasztro

Sajtos perec sokáig napokig eláll, de akár sajtos rudat is süthetsz belőle!

Sokáig eláll és finom ropogós marad.

Sokáig eláll!—ha nem fogyna gyorsan 

HOZZÁVALÓK:

  • 40 dkg liszt,
  • 25 dkg margarin,
  • 1 cs. sütőpor,
  • 1 kanál só,
  • 20 dkg reszelt sajt + a tetejére,
  • kb. 3 ek. tejföl

ELKÉSZÍTÉS :

A hozzávalókat gyúrjuk össze annyi tejföllel, hogy nyújtható, de ne túl lágy tésztát kapjunk. A tésztát nyújtsuk vékonyra (kb. 4 – 5 mm, mivel sülés közben egy kicsit emelkedni fog)

Szaggassuk ki perec szaggatóval, kenjük le tojássárgával, szórjuk meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben aranybarnára megsütjük. Sokáig eláll!

Sajtos perec

Beküldő: Andrea

Zsuzsanna Markó az enyém is elkészült 

Mit süssünk? Süssünk házi sütit együtt »»»

Nyomtatás

338MentésKategória: Beküldött receptSós sajtos tészták | Címke: lisztmargarinsajtsütőportejföl | Publikálta: nagyi | Közvetlen link a könyvjelzőbe.

https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-

Hozzászólások – Szólj hozzá, vag