Sajtos perec sokáig napokig eláll, de akár sajtos rudat is süthetsz belőle!
Sokáig eláll és finom ropogós marad.
Sokáig eláll!—ha nem fogyna gyorsan
HOZZÁVALÓK:
- 40 dkg liszt,
- 25 dkg margarin,
- 1 cs. sütőpor,
- 1 kanál só,
- 20 dkg reszelt sajt + a tetejére,
- kb. 3 ek. tejföl
ELKÉSZÍTÉS :
A hozzávalókat gyúrjuk össze annyi tejföllel, hogy nyújtható, de ne túl lágy tésztát kapjunk. A tésztát nyújtsuk vékonyra (kb. 4 – 5 mm, mivel sülés közben egy kicsit emelkedni fog)
Szaggassuk ki perec szaggatóval, kenjük le tojássárgával, szórjuk meg reszelt sajttal. Előmelegített sütőben aranybarnára megsütjük. Sokáig eláll!
Beküldő: Andrea
Zsuzsanna Markó az enyém is elkészült
Mit süssünk? Süssünk házi sütit együtt »»»
338MentésKategória: Beküldött recept, Sós sajtos tészták | Címke: liszt, margarin, sajt, sütőpor, tejföl | Publikálta: nagyi | Közvetlen link a könyvjelzőbe.
https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-