Ízléstár

Ízléstár

Gasztro

Sajttal töltött rántott hús sütőben készítve, mennyei finomság, az olvadozó sajtnak nem lehet nemet mondani

Próbáljátok ki.

Finom és gyorsan elkészíthető husi. A kétféle sajt íze egyszerűen csodálatos! Puha husi, krémes töltelék, ennél jobbat el sem lehet képzelni.

 

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemell
  • 10 dkg gorgonzola
  • 5 dkg parmezán
  • só, bors

A panírhoz:

  • 2 evőkanál liszt
  • 2 tojás
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa

 

Elkészítése:


A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.