Személyiségteszt , milyen boldogság vár rád? Válassz egy pávatollat és megtudod!

A személyiségtesztek  többsége éppen azért működik olyan hatékonyan, mert nagyon egyszerűek. 

 

Ezt árulja el rólad és a boldogságodról az A jelű pávatoll

pávatoll személyiség teszt spirituális üzenet

Ha ezt a képet választottad, igazán hálás lehetsz, mert biztosan történik vagy máris történt veled olyasmi, amiért hálát érezhetsz. Adj magadnak néhány percet, akár most, és érezz hálát mindazért, ami körülvesz téged, amit máris megvalósítottál és elértél, vagy megkaptál az élettől. Lehet ez a szerelmed, az egészséged, a barátok, a spirituális utad vagy éppenséggel a pénzügyi helyzeted. Amikor valóban arra összpontosítasz, amit teszel, bármilyen nehéznek is tűnik, mégis eléred a célodat. Amikor pedig elérted és megvalósítottad, amire annyira vágysz, mindenkor állj meg, légy hálás és örömmel éld meg a siker pillanatát. A boldogságodhoz, az elégedettség érzéséhez a legfontosabb, hogy ne csak letudd a feladatot, érezd át az élményt, örülj szívből a sikernek. Mert megérdemled.

Ezt mondja el rólad a B jelű pávatoll

pávatoll személyiségteszt spirituális üzenet

Ha a második képet választottad, akkor itt az idő, hogy kimozdulj végre, és megtedd a legfontosabb lépéseket a célod felé. Akár a jól megérdemelt vakációt tervezed máris, vagy éppenséggel új munkalehetőségen töprengsz, esetleg az otthonodat adnál el, a tervezésen túl egyrészt a hitedre is óriási szükséged lesz, másrészt a megvalósulásért tenned is kell. A lehető legjobb időben vagy hozzá, hogy minden bátorságodat, energiádat a célra összpontosítva elindulj a siker és a boldogság felé. A változás pozitív, vedd komolyan a feladatot, és valósítsd meg, amit igazán szeretnél.

Ezt árulja el rólad és a boldogságodról a C jelű pávatoll

pávatoll személyiség teszt spirituális üzenet

Amennyiben a harmadik pávatollat választottad, angyalod üzenetétolvasod. Ne feledd, az angyal mindig ott van veled, segít, és támogat, bármilyen okból is akadj el a spirituális utadon. Nem leszel azzal erősebb és egészségesebb sem, ha nem veszel tudomást a fájdalmakról vagy mindarról, ami szomorúsággal tölt el. Most még inkább fontos lenne, hogy szakíts időt magadra, a lazításra, a pihenésre, a meditációra. Engedd magadba a gyógyító szeretet és fény erejét, energiáját, és engedd meg, hogy felszínre törhessenek az elfojtott érzések. Legyen az fájdalom vagy harag, éld át, érezd át, aztán engedd el és gyógyítsd meg a lelked, a tested. Hagyd magadon átfolyni az érzéseket, aztán engedd tovább, nincs többé szükséged rájuk. Bízz és engedj el, a gyógyulás sem marad el.

Ezt mondja el rólad a D jelű pávatoll

pávatoll személyiség teszt spirituális üzenet

Ha a negyedik pávatollat választottad, minden bizonnyal született művész rejlik benned, egyedi képzelőerővel és érzékenységgel rendelkezel. Sajnos ugyanakkor nem mindig tudod megfelelően használni a vizualizációs képességedet, ezért is próbálgatsz egyensúlyozni az inspirációk és a gondolatok között. Próbálsz ugyan új módszert, lehetőséget találni, amivel megmutathatod magad. A részletekre viszont nem fordítasz kellő hangsúlyt és figyelmet, és éppen emiatt hibázol a legtöbbet. Nem érted, miért ütközöl akadályokba a siker felé? Pedig a válasz egyszerű: nagyon sok benned a félelem. Az intuíció nem működik, amikor erővel akarod szabályozni. Légy laza és befogadó, ez a titok nyitja.

Forrás: https://www.nlcafe.hu