Ízléstár

Ízléstár

Hírek

Szívszorító hír: Krausz Gábor először abban bízott hogy, egyéjszakás kalandról van szó: megbocsátotta volna Tóth Gabi félrelépését a férje?

Talán visszafogadta volna?

Egy hónapja derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír: vége Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának. Szinte azonnal nyilvánosságra került az is, hogy a szakítás oka hűtlenség: az énekesnő összejött a vele együtt turnézó Fricska táncosával, Papp Máté Bencével.

Ezeket látta már?Bezárás

Ám a Blikk birtokába jutó információk szerint a házaspár az augusztus eleji, nyilvános szakítás előtt megpróbálta rendbe hozni a kapcsolatát. Úgy értesültünk, Tóth Gabi hetekkel korábban bevallotta az affért, ám akkor Krausz Gábor úgy döntött, a kislányuk, az eddig felépített közös életük és az elképzelt jövőjük érdekében szemet hunyna a félrelépés felett.

(A legfrissebb hírek itt)

– Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, s úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él. Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett – mesélte Krausz Gábor egyik ismerőse, aki szerint a séf azért lehetett hajlandó erre a sokak szerint lehetetlen döntésre, mert úgy tudta, Tóth Gabi afférja a múlté.

Amikor még mindig rendben volt Tóth Gabi és Krausz Gábor között /Fotó: Pozsonyi Zita

– Nehéz időszak volt, de mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta – magyarázta a barát, aki szerint Krausz Gábor rajongásig szerette a családját és a megálmodott közös otthont, amelyet soha nem akart elhagyni, ahogy azt gondolta, Gabi mellett öregszik majd meg.

https://2686809a56a04ecf4acf3adabe12ebe6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

– Férfiként mindig az az otthonom, ahol az ágyam van, ugyanis rengeteget költöztem már életem során. Ez a helyzet most inkább a családnak új, de még én is szokom, hogy most ez az utolsó költözés, és innen valószínűleg már csak kukazsákban megyek el. Remélhetőleg… – fogalmazott egy korábbi videóban Krausz, akit aztán információnk szerint keserű csalódás ért, amikor kiderült, nem egyszeri félrelépésről van szó, és amikor erre rájött, véget vetett a kapcsolatnak.

Forrás:

https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/krausz-gabor-toth-gabi/psjwhk3